Motorrijbewijs stappenplan

Motorrijbewijs stappenplan

Nooit meer in de vervelende file staan! Geniet van het enorme gevoel van vrijheid dat je krijgt met het halen van je motor rijbewijs. Motorrijden geeft je mega energie en is wellicht de leukste manier om je in het verkeer te verplaatsen en geeft je het ultieme vrijheidsgevoel!

Heb je plannen om versneld je motorrijbewijs te halen in Aa en Hunze? En wil je het liefste ook nog de eerste keer slagen voor je motorrijbewijs in Aa en Hunze? Dan ben je bij Motorrijscholengids.nl Motorrijopleiding op het goede adres! Onze motor rijschool verzorgt het motor rijbewijs voor iedereen die eventueel met spoed motor rijlessen wilt volgen, voor iedere motor rijopleiding zijn we werkzaam in jouw regio .Stap 1 motorrijbewijs stappenplan

Motorrijscholengids.nl biedt Motorrijopleidingen en werkt met maatwerk pakketten die vooraf duidelijkheid bieded. Na het verstrekken van aanvullende informatie en nadat al je vragen zijn beantwoordt zal er een rijtest van 2 uur met je worden afgesproken. De kosten van de rijtest bedragen €85,- en is vrijblijvend. Om deze rijtest te kunnen volgen dien je in het bezit te zijn van je B rijbewijs of een geldig theorie certificaat.

Ons streven is dat je niet teveel motor rijlessen nodig hebt. Daarom kijkt je vaste rij-instructeur tijdens de rijtest hoe je feeling en technische aanleg is voor het motor rijden, wat je leersnelheid is en hoeveel rijlessen er nodig zijn om de eerste keer te kunnen slagen voor je motor rijbewijs.

Stap 2 motorrijbewijs stappenplan

Je weet bij onze Motorrijopleiding altijd na de rijtest waar je aan toe bent, wat de kosten van de complete motor opleiding gaan bedragen en wanneer je het motor rijbewijs kan halen. Afhankelijk van jouw rijervaring kun je een complete rijopleiding met de rijexamens AVB en AVD al volgen vanaf € 875,– die je eventueel per bank of contant kunt voldoen. Naar wens kan er een examengarantie worden bijgekocht tegen een beperkte meerprijs van € 110,-.

Na de rijtest kan je zelf kiezen voor een spoedcursus waar de motorlessen worden verdeeld over een aantal weken of kun je kiezen voor een rij leskamp waarbij je het motorrijbewijs kunt halen in 1 week. Voor meer informatie; lees de spoedopleiding motorrijbewijs of rijbewijskamp motor.

Stap 3 motorrijbewijs Aa en Hunze

Je leert met zo weinig mogelijk motor rijlessen snel alle vaardigheden die op de rijexamens van je worden verwacht. Afhankelijk van je wensen worden de rijexamens na afloop van de rijtest al voor je gereserveerd. Voor het spannendste gedeelte van de rijopleiding, de examens AVB en AVD, geven we je de garantie dat je heel goed bent voorbereid. motorrijscholengids Motor Rijopleiding streeft ernaar dat je voor elk examen maar een keer hoeft kennis te maken met de examinator van het CBR en met trots de eerste keer voor het motor rijbewijs slaagt.

Motorrijlessen Aa en Hunze

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better

Meld je snel aan en voor de intake en rijtest