Bergen (Limburg) Bromfiets rijbewijs in 1 dag

Bromfiets rijbewijs Bergen (Limburg)

Behaal in 1 dag je bromfiets rijbewijs!

Vanaf 1 maart 2010 is het CBR praktijkexamen voor het bromfiets rijbewijs verplicht. De kandidaat moet op het praktijk rijexamen kunnen aantonen dat hij veilig en verantwoord aan het verkeer kan deelnemen en dat hij het voertuig op een juiste manier bedient. Voordat er gestart kan worden met de praktijk rijopleiding dient men in het bezit te zijn van het theorie certificaat. Het theorie examen kan je reeds volgen vanaf 1 november 2011 als je 15,5 jaar bent. Daarnaast kan je kiezen bij het bromfietsrijbewijs in Limburg door enkele bromfiets rijlessen per week te nemen of dat je kiest voor een complete bromfiets rijopleiding in 1 dag!

In 1 dag je bromfietsrijbewijs!

De motor rijscholen gids Bromfiets rijopleiding in 1 dag is een praktijk snelcursus bromfiets rijbewijs die in de ochtend begint om 08.00 uur met een korte uitleg over de technische vragen van de bromfiets waarna je 1 uur begint met enkele bijzondere verrichtingen zoals stapvoets rijden, bochtenwerk en rem oefeningen.
Vervolgens ga je de openbare weg op en les je tot 13.00 uur. Vervolgens les je na de pauze nog verder een uur waarna je praktijkexamen voor de bromfiets begint waarbij we je kunnen garanderen dat je goed bent voorbereid.

Hoe werkt het Bromfietspraktijkexamen in Bergen (Limburg)?

Tijdens de bromfiets rijlessen van de Bromfiets rijopleiding in Bergen (Limburg) volgt de instructeur je met de scooter. In de praktijk is gebleken dat er gemiddeld 6 rijlessen nodig zijn. Het beste kan er voorafgaand aan de rijopleiding een bromfiets rijtest genomen worden van 1,5 uur waarbij gekeken word hoe de feeling is voor het bromfiets rijden, hoeveel bromfiets rijlessen er nodig zullen zijn en wat dan de kosten zullen gaan bedragen. Vervolgens kan er gekozen worden uit een rijlespakket van 4 rijlessen of een rijlespakket van 6 bromfiets rijlessen.

In het begin leek het erop dat vier rijlessen voldoende zouden zijn, maar na een aantal maanden blijkt dat dit toch vaak aan de krappe kant is. De dagopleiding bestaat uit 4 of 6 bromfiets rijlessen. Als je geen rijervaring hebt dan zijn enkele losse rijlessen geen overbodige luxe. Uiteraard kun je ervoor kiezen om twee lessen per week te nemen. De bromfiets rijopleiding in Bergen (Limburg) is extra ontwikkeld om het bromfiets rijbewijs snel te kunnen halen.

Hieronder staat meer informatie over het halen van je bromfietsrijbewijs in 1 dag in Bergen (Limburg).

Schakel of Automaat?

Er bestaat geen apart bromfietsexamen voor schakel of automaat. Je kunt voor Bromfiets Rijlessen in Bergen (Limburg) terecht bij de onderstaande adressen voor een bromfietsrijbewijs met een automaatscooter.
 

Bijzondere Verrichtingen Bromfiets rijbewijs klasse B

Theorie Examen Oefenen auto en motor

Index

Meld je snel aan en voor de intake en rijtest