Motor rijles

Motorrijles volgens een efficiënt motor lesplan met gratis theorie training!

Bij MotorRijscholengids.nl Motor rijopleiding kan je naast onze spoedopleidng voor het motor rijbewijs ook kiezen voor een reguliere rijopleiding. Je word in de gelegenheid gesteld om losse motor rijlessen te volgen en deze na afloop te betalen. Echter geven we je het advies om de motor rijlessen in pakketvorm te nemen zodat je direct weet waar je aan toe bent, hoeveel motorrijlessen je nodig hebt en wat de kosten zullen gaan bedragen om het motor rijbewijs de eerste keer te kunnen gaan halen.

Daarnaast kan je van de mogelijkheid gebruik maken om de cursus gespreid in termijnen te betalen en kan je meteen de motor theoriecursus gebruiken met ruim 1.000 theorie examenvragen.

  • De motor rijopleiding start met een vrijblijvende rijtest van 2 uur.
  • De kosten van deze rijtest bedragen €85,00.
  • Bij de rijtest maak je kennis met je vaste rijinstructeur, hij zal al je vragen kunnen beantwoorden, kijken hoeveel motor rijlessen je nodig hebt en wat dan de kosten van de rijopleiding zullen gaan bedragen.

De reguliere motor rijopleiding kan bij Motorrijscholengids.nl Motor rijopleidingen plaats vinden op alle werkdagen van 08.00 t/m 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 t/m 16.00 uur. De praktijk rijexamens AVB en AVD kunnen in overleg worden ingepland.

De motor rijlessen om het motor rijbewijs te kunnen halen kunnen in heel Nederland worden gevolgd. De rijlessen kunnen worden gevolgd op een lichte en zware categorie motor.

Wat kost je motorrijbewijs

  • De kosten van een losse motor rijles bedragen 47,50 echter in een pakketvorm zullen de rijlessen voordeliger zijn!
  • De kosten van de uitgebreide theoriecursus online is 59,00 en is gratis bij het nemen van een rijlespakket!

Video Overzicht van de oefeningen Motor Rijbewijs examen

Theorie Examen Oefenen auto en motor

Index

Meld je snel aan en voor de intake en rijtest